Tjänster

Nybyggnation

Kanske är det dags att bygga det där attefallshuset som ni pratat om? Det kan vara lönsamt i längden att bygga något nytt! Vi gör gärna dina nybyggnationer i materialen trä och sten.

Om- och tillbyggnation

Behöver du sätta upp en ny snygg vägg för att skapa ett hemmakontor eller nytt barnrum så hjälper vi dig. Vi har hantverkare och murare som gör om- och tillbyggnationer i materialen trä och sten. Alltid med det noggrannhet och precision.

Nyproduktion av fasad

När en ny fasad skall sättas upp så kan vi göra det i materialen tegel, puts och trä. Anlita en murare i Göteborg och få en snygg ytan och en elegant finish på din byggnad!

Fasadrenoveringar

Behöver ditt äldre hus få en ny fräsch fasad så utför vi fasadrenoveringar där vi kan använda materialen tegel, puts, trä och betong.

Takrenoveringar

Få saker är så viktiga på ett hus som taket. Det är extra viktigt att just den delen på byggnaden det håller en hög standard. Vi gör takrenoveringar i alla material.

Våtutrymme- och köksrenoveringar

Hjärtat i ett hem är köket och det finns få saker som är så glädjande som att laga mat i ett välbyggt kök. Badrum är viktiga, det är ofta där vi börjar vår dag och har våra rutiner. En lättarbetad tvättstuga står på varje småbarnförälders önskelista! Allt det här kan våra rutinerade och smidiga hantverkare och murare vi hjälpa dig med i Göteborg.

Fönsterbyten

Fönster är husets ögon, de är viktiga för det övergripande intrycket av en byggnad. I Göteborg är det ofta blåsigt och regnigt. Byt från dragiga fönster och spara pengar på el- och värmeräkningar.

Totalentreprenader

Känns det rörigt med inköp av material och olika hantverkare som springer runt så erbjuder vi totalentreprenad där vi är med från början till slut. Det kan vara skönt att lämna över hela projektet till några seriösa murare som har flera års erfarenhet och bra kontakter i byggnadsbranschen i Göteborg. Vi lovar dig att du är trygg med oss!

murare göteborg

Hör av dig och få en offert!