Om oss

Stolta murare i Göteborg

Vi är erfarna och väletablerade murare i Göteborg som gör vårt arbete med glädje och stolthet. Under åren har vi arbetat med att bygga ut-, till- och renovera flera fantastiska byggnader i Göteborg med omnejd. För oss är det härligt att en ståtlig byggnad kan få ny energi och lyster genom lite kärlek och omsorg av någon i vårt seriösa team av duktiga hantverkare. Kanske är det nu dags att ert hus får lite omvårdnad i form av fasadrenovering, fönster- eller takbyte? Med vårt omfattande kunnande hoppas vi kunna inspirera dig till att utveckla ditt boende eller din byggnad till att bli det som du drömt om. Vi hjälper dig maxa potentialen i ditt hem! Vad det än må vara för arbete så är vi redo att göra det med smidighet och precision.

Kommunikation i centrum

Kundkontakt är A och O i vårt processarbete och vi vill skapa en bra kommunikation från första början. Det är essentiellt för slutresultatet att vi har en god kontakt med kunden innan och under arbetets gång. När man anlitar oss ska man kunna känna sig säker på att det blir som man tänkt och att inget lämnas åt slumpen. Vi finns här för dig och försöker se saker från ditt perspektiv.

En trygg arbetsplats för allas skull

Miljö och säkerhet engagerar oss och vi vill skapa en trygg arbetsplats för alla som vistas där. Vi arbetar hela tiden på att minska och ta bort miljöfarliga ämnen, damm, buller och andra starka ljud på våra arbetsplatser. Ingen skall behöva utsättas för miljögifter på sitt jobb. Vi ser till att vårt avfall sorteras och återvinns i största möjliga mån. Vårt arbete med att minska risker och göra olika miljöåtgärder är hela tiden under utveckling, vi utvärderar kontinuerligt hur det går och försöker göra ändringar där vi ser att det behövs.

murare göteborg

Få en offert från murare i Göteborg!